četrtek, 22. julij 2010

Zeleno



Otroci uživajo na morju, jaz pa pridno hodim v službo in popoldne ustvarjam (no, tudi berem knjige in lenarim). Sodelavka si je zaželela zeleno-rdečo ogrlico. Dodala sem še beš barvo in nastali sta zgornji ogrlici. Ena je že oddana, drugo pa bom jutri pokazala drugi sodelavki. Če ji ne bo všeč, jo bom sama z veseljem nosila.

petek, 16. julij 2010

Mornarska


K poletju spadajo tudi mornarske ogrlice. Naredila sem sicer 2, vendar je uspela le slika ene ogrlice. S slikanjem imam še vedno težave. Ogrlice na slikah nikakor ne izpadejo tako lepe, kot so v resnici. Tudi program za obdelavo slik, ki ga imam ni najboljši. Si bom jeseni, po dopustu, priskbela novega.

Mornarske ogrlice pa so že pri novih lastnicah. Modro-bela sicer ni moja barvna kombinacija, ampak ko sem včeraj sestavljala ogrlice sem ugotovila, da nujno rabim novo ogrlico v mojih barvah in podobnem stilu. To pride na vrsto ta vikend, saj otroci uživajo na morju, jaz pa doma v ustvarjanju.

Darja

nedelja, 4. julij 2010

Preprosto


Čeprav je poletje obdobje pisanih barv, sem naredila tale črno-bel komplet. Spet sem uporabila Kato poly clay, ga potiskala s štampiljko in vtis pobarvala z akrilnimi barvami. Preprosto, vendar se zelo lepo poda k poletnim črnim majčkam.

Darja