nedelja, 31. julij 2011

Spomini




Moja starša z velikim vesljem igrata vlogi babice in dedka. Prav uživata v tem. Moj oče je ugotovil, da on vnukom nikoli ne bo mogel dati toliko, kot onji njemu. In kaj lahko podariš taki krasni babici in dedku? Nič drugega kot album spominov na vnukinji.

Album je sestavljen iz 32 strani in vsebuje spomine od leta 2002 do 2010. Prve težave sem imela ob izbiranju 30 slik, ki bodo predstavljene v albumu in predstavljajo tiste pomembne dogodke. Najprej sem naredila platnice albuma. Na notranje platnice sem nalepila podatke o rojstvih vnukinj.


Potem pa je sledila izdelava posameznih strani. Ta del pa je bil dolgotrajen. Nekatere strani so bile narejene hitro, pri drugih pa sem študirala kako naj jih kombiniram. Moram priznati, da sem prvih nekaj strani naredila že v marcu, potem pa album odložila in ga končala pred dvema tednoma. Staršem sem ga predala, ko sta se vrnila z morja, kjer sta preživela počitnice z vnukinjama. Ostala sta brez besed.

Mama je album pokazala prijateljici in njen komentar je bil: "Takega darila ne moreš kupiti". Res je. In takih babic in dedkov tudi ne!

Darja

petek, 1. julij 2011

The Best of 1971










Prijateljica je imela letos 40 let in včeraj smo to proslavile. Za njeno obletnico sem ji želela narediti nekaj posebnega in tako je nastal album "The Best of 1971". V albumu sem zbrala dogodke, voditelje, tehnologijo, glasbo, glasbenike, filme, oskarje in igrače iz leta 1971. Ob tem sem se prav zabavala. Ugotovila sem tudi, da je bil tistega leta odprt Disneyland na Floridi.

Albuma je bila zelo vesela in upam, da bo uživala ob prebiranju, tako kot sem jaz ob izdelavi.



Darja